beats by dre cheap

HARDWARE (AMD Quad FX)

Bitka između dvaju najdominantnijih proizvođača procesora nastavlja se. Kao svojevrsni odgovor na Intelov četverojezgreni procesor Core 2, AMD je dizajnirao platformu pod imenom Quad FX, koja se sastoji od dvaju dvojezgrenih procesora Athlon 64 FX koji su smješteni na istu ploču…
Kritičan faktor u cijeloj priči s implementacijom više jezgri u jedan procesor je finoća proizvodnog procesa. 90-nanometarski proizvodni proces otvorio je mogućnost dizajniranja dvojezgrenih procesora, a sličnu je stvar napravio 65-nanometarski proizvodni proces omogućivši stvaranje četverojezgrenih procesora.
Ipak, iako se pravi četverojezgreni dizajn od AMD-a tek očekuje, nedavno je predstavljen koncept Quad FX (razvojno ime AMD 4x4) koji predstavlja svojevrsni odgovor na Intelove četverojezgrene procesore. Doduše, AMD i sam tvrdi kako Quad FX nije stvoren kako bi bio direktna konkurencija Intelovom Kentsfieldu, već novi koncept namijenjen zahtjevnim korisnicima, koji bi prave mogućnosti trebao pokazati tek u budućnosti.

:::::::::::::::::::VENOM::::::::::::::::::::::
http://venom.blogger.ba
01/03/2007 21:23