beats by dre cheap

GLODARI

Vladar svemira (Microsoft, naravno) kojemu u zadnje vrijeme miševi i tipkovnice nisu baš nešto, udružio je snage s Razerom i napravio jedan od najboljih igraćih miševa ikada

Raniji Microsoftov pokušaj ulaska na tržište miševa za igrače (Microsoft 3000) bio je vrlo loš, tako da od Habua nismo imali velika očekivanja. Velika greška, pače, pogrješka…
Habu je nastao u suradnji Microsofta s Razerom, koje već znamo po njihovim izvrsnim (i skupim) igraćim miševima. Od Microsofta je većim dijelom naslijedio osnovni oblik, a softver i "unutarnji organi" vjerojatno dolaze od Razera. Tako je razlučivost miša od 400 do čak 2.000 DPI-ja, a finoća uzrokovanja podataka ide od 150 i 500 pa do 1.000 uzoraka u sekundi.
Kao što je sa slika vidljivo, Habu je crn, s gumiranim lijevim i desnim dugmetom i izvanredno leži u ruci. Kotačić je prekriven silikonskim materijalom s jasno izraženim udubinama, nimalo ne klizi, ugodno "zapinje" i bolji je od svih kotačića na Microsoftovim miševima. Poviše njega nalaze se dva dugmeta namijenjena mijenjanju razlučivosti "u letu" - 400, 800, 1.600 i 2.000 DPI-ja.
Zahvaljujući izrvrsnom Razerovom softveru u paketu s mišem, moguće je definirati pet profila, a onda ih je moguće mijenjati ili pokretanjem programa za konfiguriranje ili pritiskom na prekidač na donjoj strani miša.

:::::::::::::::::::VENOM::::::::::::::::::::::
http://venom.blogger.ba
01/03/2007 21:19